Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία Θεσσαλός ιδρύθηκε το 1981. Χάρη στη πολυετή εμπειρία μας σε όλες τις κατασκευές σκίασης, προσφέρουμε εξειδικευμένες λύσεις για όλους τους χώρους καθώς και απόλυτη αξιοπιστία γιατί συνεργαζόμαστε μόνο με τις πιο αξιόπιστες εταιρείες στην Ευρώπη. Χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει ότι έχουμε ανεβάσει το κόστος.

Αντίθετα! Οι επιλογές σκίασης που σας προτείνουμε είναι πάντα ανάλογα με τις ανάγκες σας. Ακόμη στην εταιρεία Θεσσαλός στην Νέα Σμύρνη, έχουμε καταφέρει να προσφέρουμε όχι μόνο υψηλής ποιότητας κατασκευές σκίασης αλλά και να τις συνδιάζουμε με απίστευτη αισθητική και ομορφιά.

Με αυτό τον τρόπο καλύπτουμε τις ανάγκες του χώρου αλλά φυσικά και το design.

Πάντοτε μας ενδιέφερε ο πελάτης να είναι ικανοποιημένος γι’αυτό εργαζόμαστε με συνέπεια και υπευθυνότητα τόσο πριν όσο και μετά την πώληση με στόχο να σας εξασφαλίσουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση.

Τέντες, Συστήματα Σκίασης | Θεσσαλός

 Επίσης για μας είναι πολύ σημαντική η άμμεση επικοινωνία με τον πελάτη και η ενημέρωσή του όσον αφορά τα προϊόντα που θα χρησιμοποιηθούν, γι’αυτό γνωστοποιούμε πλήρως το είδος πανιών, τα εξαρτήματα, τους μηχανισμούς, τα μοτέρ και λοιπές κατασκευές τέντας που χρησιμοποιούμε.

Στην εταιρεία Θεσσαλός στην Νέα Σμύρνη, εργαζόμαστε πάντα με συνέπεια και υπευθυνότητα γιατί θέλουμε πάνω από όλα να έχετε εσείς την καλύτερη εξυπηρέτηση με απαράμιλλα προϊόντα.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ !!

Προσφέρουμε μοναδικές λύσεις για το σπίτι σας αλλά και τον επαγγελματικό σας χώρο!

N

Δωρεάν μελέτη του χώρου σας.

N

Εγκατάσταση αυτοματισμών σε κάθε χώρο.

N

Αντικατάσταση παλαιών ή χαλασμένων μηχανισμών.

N

Δωρεάν προσφορά.

N

Επισκευή και συντήρηση σε παντώς είδους κατασκευές.

N

Δωρεάν ενημέρωση για τις επιλογές που έχετε ανάλογα με τις ανάγκες σας.

N

Επισκευή και πλύσιμο πανιών.