ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ

Αυτοματισμοί τεντών – περγκολών

Από το 1981 η εταιρεία Θεσσαλός στην Νέα Σμύρνη, συνεργάζεται με τις πιο αξιόπιστες εταιρείες ( SOMFY , NYFAN TEN CATE ) για να έχετε σιγουριά και εγγύηση στον εξωτερικό σας χώρο. Πάντα επιδιώκουμε την πιο αποτελεσματική λύση, για την δική σας  ευκολία, στη χρήση της σκίασης που επιλέγετε.

Απαλλαχτείτε πια από το άγχος να μαζέψετε τη τέντα επειδή έχει δυνατό αέρα και φοβάστε μη σκιστεί! Απαλλαχτείτε από τη κουραστική μανιβέλα που είναι ταλαιπωρία ιδιαίτερα μες το χειμώνα για τις γυναίκες και τους ηλικιωμένους! Μάλιστα αν σκεφτείτε ότι κατά μέσο όρο ανοιγοκλείνουμε την τέντα μας περιπού 3 φορές την ημέρα, φανταστείτε τι τεράστια ανακούφιση θα είναι να το κάνετε αυτό με ένα απλό κουμπί στο τηλεχειρηστήριο ή στο διακόπτη του τοίχου σας.

Αυτή είναι η λύση! Αυτόματα συστήματα, μοτέρ, ανεμούριο, αισθητήρας ηλιοφάνειας, χρονοδιακόπτης και ακόμη ραδιόφωνο για να ακούτε τον αγαπημένο σας σταθμό καθώς χαλαρώνετε στη βεράντα ή στο κήπο σας!

Για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο μια για πάντα!

Όσοι έχετε σύστημα τέντας με βραχίονες πάνω από 10 χρόνια..είναι καλό να γνωρίζετε πως όταν ο αέρας ξεπεράσει τα 8 μποφόρ πρέπει να μαζεύεται τη τέντα σας για να μην σπάσει ο βραχίονας ή σκιστεί το πανί και συμβεί ατύχημα.

Τα έργα μας

Δείτε παρακάτω κατασκευές από τέντες & πέργκολες με αυτοματισμούς που έχουμε υλοποιήσει.